marți, 15 iunie 2010

Pa ZamfireA murit jurnalistul Marius Zamfir de la Jurnalul Televiziunii Române.La 39 de ani, răpus de un cumplit cancer osos cu metastaze, Marius Zamfir nu va mai apărea „pe sticla” Televiziunii Române. - Cotidianul, 13 iunie 2010, de Cristian Oprea.

"Buna seara doamnelor si domnilor. O atmosfera incendiaara pe Nou Camp, intr-o seara DE VIS: Romania intalneste Germania in FINALA Campionatului mondial de Fotbal..."

Doua lucruri care nu se vor intampla. Unul dintre ele este comentatorul de fotbal de la TVR, Marius Zamfir. Isi dorea enorm asta. Si avea super talent. O stiu toti jurnalistii de pe Finante. Atunci cand calcam stramb in delegatii si chefuiam pana in zori.

O sa-mi ramana in cap toata viata marele pariu pus cu el pe barba mea. Ne-am contrazis la fotbal, mare greseala a mea. Zamfir a castigat si a cerut sa-mi rad barba proverbiala. Asta tot intr-o delegatie se intampla. Am ajuns acasa si am respectat, cu amaraciune, pariul. M-am tras in poza si am trimis-o tuturor care au asistat la deal. (O s-o pun si aici maine)

Pana la urma, vad ca Zamfir a plecat cu visele lui cu tot si ne-a lasat pe noi sa avem grija de presa.
De fapt, noi o sa stingem lumina.

Mare pacat.

Bye bye my friend. Ne vedem la o bere pe lumea ailalta.

3 comentarii:

Ana Bâtcă spunea...

Dumnezeu să-l ierte! A fost un om extraordinar și un coleg de breaslă de nota 10, mereu gata să sară în ajutor.
Apropo de acel pariu, am fost și eu de față (dacă nu cumva chiar eu l-am parafat - asta nu mi-o mai amintesc sigur) și dacă aș căuta în vechiul mail, cred că aș găsi pozele cu tine fără cioc... :(

Zamfir de Turda spunea...

Îmi pare rău!

Ainaw spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.