joi, 17 decembrie 2009

SALUT VOIOS DE PIONIER (FMM SRR)




„SALUT VOIOS DE PIONIER!” - un concert surprinzator al Corului de Copii Radio


Iata cu ce se ocupa Societatea Romana de Radiodifuziune:

Duminica, 20 decembrie, ora 19.00, Corul de Copii Radio, dirijat de Voicu Popescu, va adresa tuturor celor prezenti in Sala Radio un Salut voios de pionier! Evenimentul este conceput ca un contrapunct intre universul ludic si candid al copilariei si cel al tezelor ideologice ale perioadei comuniste, iar finalul acestuia va schita, prin mijloace artistice, cateva intrebari al caror raspuns se lasa inca asteptat. multimedia: cantece pionieresti si uteciste interpretate live, jocuri si versuri ale copiilor inspirate de trairile varstei, surprinse in inregistrari radiofonice si imagini din emisiuni de televiziune din epoca sau inregistrari de la spectacolele omagiale, se contureaza un mozaic menit sa readuca in memoria colectiva o pagina de istorie care s-a incheiat in luna decembrie 1989.

Este ok. O idee frumusica, nu?. DACA N-AR FI FETISUL COMUNIST AL DINOZAURILOR DIN SOCIETATEA MEDIA DE STAT

E bine ma sa va aduceti aminte de timpurile in care erati stapanii pamantului? Cand urinati dupa bunul plac pe capu poporului?



Fondatorul Corului de Copii Radio al Societatii Romane de Radiodifuziunie, dirijorul Ion Vanica, a propus infiintarea formatiei in 1945, promovand un stil de lucru educational si artistic care, inca din primul deceniu, a proiectat ansamblul printre valorile vietii muzicale romanesti,

Iti place ma sa vorbesti DIN NOU asa? Fu-ti limba ma-tii de lemn comunist.

Un comentariu:

Flavia Tudorică spunea...

Vezi ma ca n-am pierdut nimic?:))