vineri, 21 august 2009

Dâncu accelereaza



Trei chestii - de la Dâncu citire

"Cred că este nevoie de un nou proiect pentru România şi noul preşedinte - indiferent cine va fi acela - este obligat să-l facă, dacă nu, vom fi condamnaţi la 25 de ani de subdezvoltare. Deja avem 20".

"Mircea Geoană (...) a fost admirat de mase atunci când l-a detronat pe Ion Iliescu şi când a devenit un lider tânăr, un fost ministru de Externe care ar putea reforma România".

"Transilvania este cea care va da presedintele si a dat presedintele in ultimii ani. Ardelenii aşteaptă un mesaj pentru ei şi nu mesaje naţionaliste, aşa cum cred unii, pentru că dacă ne uităm, Vadim are mai multe voturi în Bucureşti decât în Transilvania".

Pasaje din interviul fostului vicepresedinte al Partidului Social Democrat, Vasile Dâncu, la RFI.

Cine-i asta? Pai in primul rand este sociolog, iar in domeniul asta este profesor la Universitatea din Bucuresti, dar mai ales la Babes Bolyai, unde, zice lumea, a facut cea mai tare catedra de sociologie din Ro. A spus recent ca a facut trei pasi inapoi in politica doar ca sa aiba de unde sa-si ia avant.

Daca m-ar intreba cineva "de ce", as raspunde ca este nevoie de un nou proiect pentru România . As mai raspunde ca acuma n-am cu cine vota si ca speranta mea este sa apara o clasa noua de destepti. Poate sa fie si de la Cluj, nu le poti avea pe toate.



PS: multumiri Dana D. pentru link

3 comentarii:

Ana Bâtcă spunea...

Dar de sociologi puși în slujba partidului ce zici? E posibil?

Eo spunea...

a bit too little. way too late. ne vedem peste 25 de ani.

Unknown spunea...

pana la urma nu fu nici una, nici cealalta din ce-ati zis iubitii mei preteni. fu aproximativ ce prevedeam